Karlskrona Hockey väljer NeH som leverantör av sitt souvenirprogram

Pressmeddelande den 15 oktober 2015

 

NeH har under det senaste året breddat sin satsning på Svensk hockey och ingick ett långsiktigt avtal med SHL tidigare i år. Ett av målen med samarbetet var att stödja SHL föreningar att utveckla sina souvenirprogram och som led av detta arbete har Karlskrona Hockey valt NeH som leverantör.

Målet med samarbetet är att bredda Karlskrona Hockeys sortiment samt förbättra kvaliteten på produkterna för att skapa hållbara fansprodukter som lever länge. Denna utveckling samt det ökade intresse som en plats i SHL ger kommer att ge större intäkter för Karlskrona Hockey, vilket är ett viktigt led i arbetet att etablera sig i högsta serien.

“Kombination med ett bättre bredare sortiment och vår plats i SHL kommer att ge gensvar bland våra fans och den närvaro vi kommer att se i närområdet, vilket är kritiskt för att driva intresse för att fylla vår arena”, säger Rolf Lindberg, Klubbchef på Karlskrona Hockey.

“Karlskrona Hockey gjorde en fantastisk resa under förra upplagan av Allsvenskan och det är extra roligt att en nytt lag i SHL har valt oss som leverantör av souvenirprodukter”, säger Peter Holm, VD på NeH.

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många företag starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.

För mer information, vänligen kontakta:

Peter Holm, VD NeH, 070-211 99 95 (www.neh.com)
Rolf Lindberg, Klubbchef, 070-831 13 13 (www.khk.se)

This web site was created by NeH 2017 © All rights reserved NeH Svenska AB, Nasta Herrgård, 702 27 Örebro, +46(0)19-14 60 00, info@neh.com