NeH är ett Gasellföretag

Pressmeddelande den 9 mars 2014

 

NeH startades  av Nils-Erik Holm 1964 och det är därför efter 50 år av verksamhet extra spännande att ha utvecklat vår affärsidé och blivit ett Gasellföretag - ett av Sveriges snabbast växande företagen i Sverige.

 

Att bli ett Gasellföretag krävs att man har ett hållbart erbjudande som ger kontinuerlig tillväxt. NeH har som affärsidé att vara en helhetsleverantör av profilprodukter och kringliggande tjänster för sina kunder och har med sitt koncept med alla tjänster in-house blivit ett koncept i branschen.

 

NeH har en stabil ekonomisk situation med bra kassaflöde, god soliditet och ett överskott på sista raden som, förutom ge trygg ekonomi för att klara fortsatt tillväxt, ger utrymme för investeringar i nya tjänster och produkter.

 

“Vi är mycket glada för denna utmärkelse som är ett bevis på att det vi gör hjälper våra kunder att nå sina mål”, säger Peter Holm, VD på NeH.

 

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många företag starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Peter Holm, VD, 070-211 9995     (www.neh.com)

Lars-Göran Gustafsson, Ekonomichef, 073-036 54 58

This web site was created by NeH 2017 © All rights reserved NeH Svenska AB, Nasta Herrgård, 702 27 Örebro, +46(0)19-14 60 00, info@neh.com