NeH och XRcise inleder samarbete med Svensk Innebandy

Pressmeddelande den 1 juli 2016

Svensk Innebandy ingår ett treårigt samarbete med NeH och XRcise för att stärka sitt varumärke, utveckla sitt profilprogram och få tillgång till tävlingskläder med god funktion för alla landslag samt domare.

Sveriges fyra innebandylandslag och alla innebandydomare på förbundsnivå ska de kommande tre säsongerna bära XRcise-kläder. XRcise, som designar och producerar funktionskläder av hög kvalité kommer också att ta fram träningskläder till Svensk Innebandys viktiga utvecklingsläger Sweden Floorball Youth Camp.

Samtidigt innebär avtalet med NeH att Svensk Innebandy gör en satsning på försäljning av merchandise såväl runt landskamper som löpande på webben.

- NeH och XRcise ser med stor tillförsikt fram emot att få arbeta med Sveriges snabbast växande förbund. Vi ska använda all vår expertis och erfarenhet för att bidra till den gemensamma målbild vi satt upp tillsammans med Svensk Innebandy, säger Peter Holm, VD på NeH och XRcise.

- Det här känns spännande. Tillsammans skapar dessa samarbeten en mycket bra helhet som vi tror genererar nya möjligheter för alla parter. Den gemensamma ambitionen är att stärka profileringen och utveckla engagemanget kring innebandyn, säger Göran Harnesk, generalsekreterare för Svensk Innebandy.

 

Mer om...

NeH

Ny officiell leverantör till Svensk Innebandy som är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter. NeH arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap om profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya produkter.

XRcise

Ägs av NeH och är ny officiell partner till Svensk Innebandy. XRcise designar och producerar funktionskläder med mycket god kvalitet för att möta de krav som elitidrottare har.

Svensk Innebandy

Sveriges största inomhussport med 125 000 licensierade spelare och totalt utövar över 500 000 människor i landet innebandy regelbundet. Svensk Innebandys vision är att vara ”Folksporten för alla – alltid” och därför sker nu särskilda satsningar på bland annat jämställdhet, integration och motionsverksamhet.

 

Mer info:

Peter Holm, VD NeH: 070-211 99 95, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Magnus Nilsson, arrangemangsansvarig Svensk Innebandy: 0760-38 20 41, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

This web site was created by NeH 2017 © All rights reserved NeH Svenska AB, Nasta Herrgård, 702 27 Örebro, +46(0)19-14 60 00, info@neh.com