NeH förser SVT med expertkommentator

 

 

Pressmeddelande den 20 augusti 2014

 

Patrik Ross, konsulent på NeH, blir expertkommentator på SVT och skall tillsammans med Marie Lehmann, Mikael Renberg och Challe Berglund lotsa svenska folket genom allt som händer inom hockeyns värld.

 

NeH har alltid varit nära idrotten. Flera kunder har kommit från samarbeten i samband med evenemang samt många medarbetare har en bakgrund inom sportens värld.

 

“Patrik Ross är en av dessa och vi är glada att vi kan “låna ut” Patrik till SVT för att stärka expertpanelen i Hockeykväll”, säger Peter Holm, VD på NH.

 

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många företag starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.

 

För mer information, vänligen kontakta:

NeH: Peter Holm, VD, 070-211 9995     (www.neh.com)

 

This web site was created by NeH 2017 © All rights reserved NeH Svenska AB, Nasta Herrgård, 702 27 Örebro, +46(0)19-14 60 00, info@neh.com