Stockholm BAUHAUS Athletics och NeH inleder samarbete

Bahaus athletics

Pressmeddelande den 28 maj 2015 från Stockholm BAUHAUS Athletics, IAAF Diamond League

 

Profilproduktföretaget NeH blir en av huvudsponsorerna för friidrottsgalan Stockholm BAUHAUS Athletics och kommer att leverera alla funktionärskläder till tävlingen på Stockholms Stadion den 30 juli inklusive kringarrangemangen. NeH kommer också att arbeta nära alla partners för att säkerställa att de kan stärka sin satsning på Stockholm BAUHAUS Athletics med profilprodukter och kringliggande tjänster.

– Stockholm BAUHAUS Athletics är glada och stolta över att ingå ett samarbete med NeH, Nordens ledande leverantör av profil och souvenirprogram för evenemang. Nu kommer alla våra tusen funktionärer att ha snygg och enhetlig klädsel, säger Stadionklubbarnas ordförande Jan Kowalski.

– NeH har ett brett engagemang inom svensk idrott och att få arbeta med Sveriges Diamond League Gala Stockholm BAUHAUS Athletics med sin långa tradition skall bli mycket spännande. Vi hoppas att vi med vår erfarenhet ska kunna bidra till att utveckla tävlingen tillsammans med organisation och partners så att den fortsatt är en självklar plats för publik och tävlande att komma till, säger Peter Holm, VD på NeH.

Samtliga funktionärer kommer att förses med kläder av NeH och bland dem ingår de som jobbar med det för året nya evenemanget Stockholm BAUHAUS Athletics Kids Tour – prova-på-friidrott för barn – som genomförs på sju platser i Stockholm med omnejd maj-juli.

 

Jonas Hedman
Stockholm BAUHAUS Athletics

 

Frågor besvaras av:
Jan Kowalski, ordförande Stadionklubbarna
070-346 24 41
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., http://stockholmbauhausathletics.se

Peter Holm, VD NeH
070-211 99 95
http://www.neh.se

 

Om NeH

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.
http://www.neh.se

Om Stockholm BAUHAUS Athletics

Stockholm BAUHAUS Athletics är en av fjorton friidrottsgalor som ingår i den globala tävlingsserien IAAF Diamond League. Internationella Friidrottsförbundet har 214 medlemsländer men endast elva av dessa arrangerar en IAAF Diamond League-tävling. Därmed är Stockholm med i en exklusiv skara av världens främsta arrangörsstäder- och nationer och har kontrakt med den globala serien till och med 2019.

Stockholm BAUHAUS Athletics är helt jämställd och de manliga och kvinnliga utövarna har samma struktur gällande prispengar. Många av stjärnorna inspirerar barn och ungdomar. Detta leder till att flera yngre svenskar rör på sig, idrottar och detta påverkar folkhälsoarbetet i positiv riktning.

Denna internationella gala arrangeras på Stockholms Stadion som är uppskattad av idrotts- och kulturvänner världen över. Stockholms Stadion har världsrekord i antal världsrekord på en arena, 83 stycken. Inom friidrottsvärlden är Stockholms Diamond League-gala speciellt uppskattad av aktiva, tränare, ledare och agenter för sin familjära stämning med god service för alla våra gäster.

http://stockholmbauhausathletics.se

This web site was created by NeH 2017 © All rights reserved NeH Svenska AB, Nasta Herrgård, 702 27 Örebro, +46(0)19-14 60 00, info@neh.com