Svenska Spel väljer NeH

 

 

Pressmeddelande den 15 januari 2014

 

NeH har sedan ett par år levererat produkter och lösningar för svensk ishockey till Svenska Spel. Det gedigna arbete har legat till grund för  att Svenska Spel nu valt NeH som leverantör av profilprodukter för samtliga Svenska Spels varumärken.

 

Svenska Spel gjorde en omfattande upphandling när de skulle välja ny leverantör av profilprodukter. En viktig anledning till att NeH valdes var tjänsten OnDemand som är produktion mot order, som sänker kapitalbindningen och ökar flexibiliteten att ändra kollektionen med kort ledtid för att följa de ständigt ändrade behoven.

 

“Vi är mycket stolta att Svenska Spel valde oss. Vi tror att vi med våra tjänster, korta leveranstider och evenemangserfarenhet är en bra partner till Svenska Spel”, säger Peter Holm, VD på NeH.

 

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många företag starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.

 

För mer information, vänligen kontakta:

NeH: Peter Holm, VD, 070-211 9995     (www.neh.com)

This web site was created by NeH 2017 © All rights reserved NeH Svenska AB, Nasta Herrgård, 702 27 Örebro, +46(0)19-14 60 00, info@neh.com