INKÖP

Produktdesign och inköp lever i symbios. NeH har därför samlat sin kompetens inom områdena i en produkt- och inköpsavdelning för att säkerställa att design- och tillverkningsmöjligheter går hand i hand. Detta gäller både för specialdesignade produkter som köps in direkt från öst och förtillverkade varor som skräddarsys i NeH’s produktionsanläggning som säkerställer att den färdiga produkten är av god kvalitet och möjlig att anskaffa kostnadseffektivt.

Produkt- och inköpsavdelningen besöker ofta mässor och utställningar, huvudleverantörer både i Europa och Asien för att alltid ha de senaste produkterna tillgängliga för kunderna.

Inköpsavdelningen har två fokusområden:
• Identifiera och vårda kontakten med ledande leverantörer av förtillverkade varor.
• Identifiera och vårda kontakten med de bästa leverantörerna av specialproduktion.

Med direktkontakt med alla leverantörer och tre personer i Kina kan NeH få de bästa priserna, full kontroll över processen, god kvalitet och möjligheten att kontrollera så att leverantörerna arbetar i linje med NeH’s miljö- och etikpolicy.

This web site was created by NeH 2017 © All rights reserved NeH Svenska AB, Nasta Herrgård, 702 27 Örebro, +46(0)19-14 60 00, info@neh.com