Lediga tjänster

sep 2022

EventpersonalKontakt

  • hr@neh.com
    Tel: 019-146000
    Nasta gård 1
    SE-702 27 ÖREBRO

Eventpersonal

Vill du arbeta på en arbetsplats med mycket positiv energi, event i världsklass, och fullt med glada människor? Vi söker nu dig som vill vara med i vår personalpool för alla våra event.

Vilka är vi?
NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper våra kunder att öka sin försäljning och stärka sitt varumärke. Vi förser företag, förbund, evenemang och de flesta landslagen med allt från unika match- och träningsställ, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer till exponeringsmaterial och LED-lösningar. Vi arbetar både med nationella och internationella kunder och strävar hela tiden att förse dem med hållbara lösningar.

Vi söker nu flera personer till vår eventavdelning som vill vara med i vårt vinnande team och ständigt utveckla företagets erbjudande till våra kunder. Vårt huvudkontor ligger beläget på Nasta Herrgård i Örebro och vi har produktion, logistik och eventgruppens lokaler i nära anslutning. Vi har även ett kontor centralt i Stockholm. Vi kommer under 2022 starta arbetet med att bygga ett toppmodernt produktions- och logistikcenter som tar oss till nästa nivå för utveckling av hållbara produkter och tjänster till våra kunder.

Några av våra kommande evenemang:
Handbolls VM - Alla arenor
Örebro Hockey
Handbollslandskamper
Göteborgsvarvet
SvFF landskamper
Blodomloppet
Rally Sweden
Gothia Cup
Partille Cup
Stockholm Open
Swedish Padel Open
BAUHAUS Galan
Elitloppet

Rollen:
Vi söker nu flera personer som vill vara med och arbeta på våra evenemang runt om i Sverige. Eventen är kundbaserade vilket gör att vi får förmånen att arbeta på stora och små evenemang på varierade platser runt om i landet. Arbetsuppgifterna är kundbaserade men kan innebära Merchandise försäljning, riggning, köra produkter och tryck av kläder. Arbetet är i en mycket varierande miljö med många sociala möten där det kräver att du är servicemainded och tycker om nya möten. Även dina kollegor kommer variera från gång till gång. Vi anser att du bör vara social, ödmjuk, utåtriktad, driven, gilla tempo och varierande arbetsuppgifter. Du bör vara noggrann, ansvarsfull och nyfiken. Då många av våra evenemang har säljfokus tror vi att du gillar satta mål och drivs av att nå dessa.

Arbetet passar dig utmärkt som har en annan sysselsättning, så som studier andra behovsanställningar. Arbetstiderna varierar från vardagar, kvällar, och helger. Finns god möjlighet att vara med och påverka dina tider.

Start: Omgående med löpande rekrytering
Sysselsättningsgrad: Behovsanpassad timanställning
Geografiskt område: Nu bygger vi en personalpool i Malmö, Göteborg, Stockholm och Örebro. Även event runt om i Sverige och tills viss del utomlands. Mediterande: Körkort B, med flera, språk samt tidigare erfarenheter inom eventindustrin, tidigare säljerfarenheter

Ansök genom att skicka in ditt CV och Personliga brev till hr@neh.com, märk ämnesraden med Eventpersonal och din bostadsort

Länkar
www.neh.com