Lediga tjänster

sep 2022

EventpersonalKontakt

 • hr@neh.com
  Tel: 019-146000
  Nasta gård 1
  SE-702 27 ÖREBRO

Operativ Projektledare

Ser du lösningar framför hinder? Gillar att arbeta med flera projekt parallellt där Sveriges alla arenor är en del av ditt kontor? Då skulle rollen som Operativ Projektledare hos oss på NeH passa dig.

Vilka är vi?
NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper våra kunder att öka sin försäljning och stärka sitt varumärke. Vi förser företag, förbund, evenemang och de flesta landslagen med allt från unika match- och träningsställ, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer till exponeringsmaterial och LED-lösningar. Vi arbetar både med nationella och internationella kunder och strävar hela tiden att förse dem med hållbara lösningar.

Vi söker nu två personer till vår eventavdelning som vill vara med i vårt vinnande team och ständigt utveckla företagets erbjudande till våra kunder. Vårt huvudkontor ligger beläget på Nasta Herrgård i Örebro och vi har produktion, logistik och eventgruppens lokaler i nära anslutning. Vi kommer under 2022 starta arbetet med att bygga ett toppmodernt produktions- och logistikcenter som tar oss till nästa nivå för utveckling av hållbara produkter och tjänster till våra kunder.

Rollen:
På NeHs eventavdelning arbetar man nära många av våra kunder på daglig basis. Du kommer att ha en nyckelroll på plats under olika event men också under planering och utvärdering av eventen. Det gäller att du trivs i en händelserik miljö, där teamet kommer före jaget. Det ena eventet är inte det andra likt, de varierar både i uppgift, storlek, och geografisk plats men de har alltid några saker gemensamt - höga leveranskrav, personliga möten och massor av glädje. Som Operativ Projektledare hos oss är kvälls- och helgarbete ett stående inslag då det är evenemangen som sätter agendan och arbetsdagen förhållanden. I rollen förväntas du vara på plats under evenemang och vara operativt på plats för att genomföra arbetet.

Några exempel på arbetsuppgifter:

 • Driva och utveckla projekt i form av event utifrån avtalat - så om logistik, bemanning, drift, intern kommunikation, uppföljning och utvärdering.
 • Ansvarig att optimera försäljning av merchandise på event.
 • Ansvarig att sätta en tidsplan och se till att den efterföljs.
 • Arbeta i de satta processerna som finns och kommer skapas under hösten i det nytillsatta teamet. Förstå processen och hur din påverkan påverkar andra led.
 • Arbeta utifrån en satt kostnadsanalys.
 • Hålla professionell kundkontakt.

Vem tror vi att du är?
Vi tror att du är social, positiv och har ett driv för att utveckla, samtidigt tror vi att rollen passar dig bäst som är lojal, tidspessimist och har ett öga för detaljer. Då du kommer arbeta parallellt med flertalet kunder och projekt ser vi att du behöver vara noggrann, organiserad, och ett högt ansvarstagande. Vi ser att du drivit projekt på din tidigare arbetsplats och har en god förståelse över hur andra i ledet påverkas av vilka förutsättningar du ger vidare. Du behöver ha minst ett B-körkort då det krävs i rollen, samt en god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska är ett krav.

Placeringsort: Minst en tjänst i Örebro den andra eventuellt Göteborg alt Stockholm
Start: 12 sep eller enligt överenskommelse
Urvalsprocessen kommer att ske löpande

Skicka in Ditt CV och personliga brev till hr@neh.com, MÄRK din ansökan i ämnesfältet med Operativ Projektledare.

Länkar
www.neh.com