Lediga tjänsterKontakt

  • hr@neh.com
    Tel: 019-146000
    Nasta gård 1
    SE-702 27 ÖREBRO

NeH Svenska AB Söker Ekonomiassistent

NeH Svenska AB fortsätter att expandera och vi behöver förstärka vår ekonomiavdelning med en driven ekonomiassistent.

NeH Svenska AB är idag marknadsledande på den Svenska marknaden och förser företag, förbund, evenemang och flera landslag med allt från unika match- och träningsställ, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer och exponeringsmaterial, både nationellt och internationellt.

Trivs du i en betydande roll på ett företag där du får ta ansvar i en vardag med varierande arbetsuppgifter? Då har vi har rollen för dig.

Rollen som ekonomiassistent
Som vår nya ekonomiassistent blir du en viktig funktion på ekonomiavdelningen bestående av tre personer. Huvudsakliga uppgifter är kund- och leverantörsreskontra samt fakturering. Rollen är varierande och passar dig som är flexibel samt vill ta ansvar för både stort och smått. I rollen har du tät kontakt med de övriga avdelningarna på företaget.

Din profil
Som ekonomiassistent hos oss har du en akademisk utbildning i ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift. Meriterande med kunskaper i vårt affärssystem GARP.

Vill du vara med och bidra till att utveckla företaget/ekonomiavdelningen samt ansvara för din egen utveckling? Har du ett redovisningstänk och öppen för förändringar? Gillar att ta ansvar och egna initiativ? Då kan du vara rätt person för oss.

Annonsen avser en tillsvidaretjänst på heltid med placeringsort Örebro. Om du är nyfiken på att jobba tillsammans med oss rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående eftersom vi kan komma att hålla intervjuer löpande.


Vänligen kontakta ekonomichef, Sophie Pettersson, med frågor om tjänsten på sophie.pettersson@neh.com
Ansökan med CV samt personligt brev skickas till hr@neh.com

Sista ansökningsdag : 2019-08-31
Varmt välkommen med din ansökan!

Länkar
www.neh.com