Lediga tjänsterKontakt

  • hr@neh.com
    Tel: 019-146000
    Nasta gård 1
    SE-702 27 ÖREBRO

NeH Svenska AB söker Process- och Projektkoordinator

NeH Svenska AB fortsätter att expandera och vi behöver förstärka vårt team med en driven och strukturerad process- och projektkoordinator.

NeH Svenska AB är idag marknadsledande på den Svenska profilproduktmarknaden och förser företag, förbund, evenemang och flera landslag med allt från unika match- och träningsställ, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer och exponeringsmaterial, både nationellt och internationellt.

Trivs du i en viktig roll på ett företag där du får ta ansvar i en vardag med varierande arbetsuppgifter? Då har vi har rollen för dig.


Rollen som process- och projektkoordinator

Som vår nya process- och projektkoordinator blir du ansvarig för företagets processer- och processutveckling vilket bl.a. inkluderar GARP, ISO 9001, ISO14001, BSCI, samt projektledare för nya initiativ som ska genomföras. Det innebär ansvar för implementering och därefter intern utbildning av system och processer samt uppföljning. Rollen är varierande och passar dig som är flexibel samt vill ta ansvar för både stort och smått. I rollen har du tät kontakt med de övriga avdelningarna på företaget.

Din profil

Som process- och projektkoordinator hos oss har du en akademisk utbildning som inkluderar process- och projektstyrning eller motsvarande erfarenhet. Du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift. Meriterande med kunskaper i vårt affärssystem GARP samt ISO.

Vill du vara med och bidra till att utveckla företaget och dess processer/projekt samt ansvara för din egen utveckling? Är du strukturerad och driven vad gäller förändringsprocesser? Gillar att ta ansvar och egna initiativ? Då kan du vara rätt person för oss.

Annonsen avser en tillsvidaretjänst på heltid med placeringsort Örebro. Om du är nyfiken på att jobba tillsammans med oss rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående eftersom vi kan komma att hålla intervjuer löpande.

Vänligen kontakta ekonomichef, Sophie Pettersson, med frågor om tjänsten på sophie.pettersson@neh.com
Ansökan med CV samt personligt brev skickas till hr@neh.com

Sista ansökningsdag : 2019-10-10
Varmt välkommen med din ansökan!

Länkar
www.neh.com