Säljkoordinator-Örebro

Är du en strukturerad och driven person som vill få in foten på ett av Nordens ledande profilföretag? Trivs du dessutom i en administrativ roll? NeH Svenska AB söker just nu en säljkoordinator. Varmt välkommen in med din ansökan, löpande urval!

2023-09-22

Information om tjänsten

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper kunder att öka sin försäljning och stärka sitt varumärke. NeH förser företag, förbund, evenemang och de flesta landslag med allt från unika match- och träningsställ, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer till exponeringsmaterial och LED-lösningar. NeH arbetar både med nationella och internationella kunder och strävar hela tiden att förse dem med hållbara lösningar.

NeH fortsätter sin expansionsresa, därför söker Professionals Nord för NeHs räkning en säljkoordinator som kommer bli en del av teamet i Örebro. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos NeH. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och NeHs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

  • Koordinerande arbetsuppgifter som präglas av ansvar och självständighet
  • Att bli en del av ett marknadsledande företag med välkända och etablerade kunder
  • En fartfylld arbetsplats där du omges av drivna kollegor
  • Möjlighet till personlig utveckling och att påverka din egen karriär

Arbetsuppgifter

Som säljkoordinator på NeH kommer du tillhöra försäljningsteamet och utgår från huvudkontoret i Örebro. Du jobbar i nära samarbete med NeHs kundansvariga för att skapa bästa möjliga kundnöjdhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Stöttning vid försäljning
  • Uppdateringar via webbshop och kundförfrågningar
  • Ansvar för inköp såsom påfyllnad av lagernivåer
  • Varierande arbetsuppgifter för att underlätta för kundansvarig

Vi söker dig som:

Har en avklarad och godkänd gymnasieexamen och har tidigare erfarenhet av utåtriktad kundkontakt genom exempelvis kundservice och/eller försäljning. Du har god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga i både svenska och engelska och innehar B-körkort.

Det är även meriterande om du har arbetat i en administrativ roll sedan tidigare och besitter kunskaper i Office-paketet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som säljkoordinator hos NeH. Du är självklart serviceinriktad och känner dig bekväm med att arbeta med administrativa uppgifter. Du har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Vidare är du kommunikativ och hjälpsam i dialogen med såväl kunder som interna kollegor.

Mer info

Kontaktperson: Mia Haaster
Email: info@pn.se
Område: Örebro stad
Yrkesroll: Administration
Typ av anställning: Heltid, Tillsvidareanställd
Start: September
Hemsida: https://neh.com/
Sista ansökningsdag: 12 juli 2023

Länkar
www.neh.com