Datum: 1 oktober 2018

Polisen väljer NeH som leverantör av skor

NeH är ny leverantör till Polisen av skor. Avtalet är flerårigt och görs i samarbete med adidas.

Polisen sökte en leverantör som kunde tillgodose organisationens totala behov av skor. Förutom att samtliga skor har strikta kvalitets- och säkerhetskrav, så behövde Polisen en lager-och logistiklösning som möjliggjorde snabba små leveranser till sina anställda.

NeH samarbetade med adidas i upphandlingen och med adidas goda kvalitet på skor som mötte de säkerhetskrav som ställs tillsammans med NeH:s lager och logistiklösning så valde Polisen NeH som leverantör dem kommande åren.

  • ”Att få leverera produkter till vår Polis som garanterar vår säkerhet är ett viktigt projekt för NeH. Vi kommer göra vårt yttersta att vår poliskår alltid har rätt skor på fötterna”, säger Peter Holm, VD på NeH.

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

https://neh.com/images/polisen_nyheter.jpg
Länkar
www.neh.com
Kontakter
Peter Holm
VD, NeH
070-211 99 95
peter.holm@neh.com