NyheterKontakt

  • info@neh.com
    Tel: 019-146000
    Nasta gård 1
    SE-702 27 ÖREBRO
Datum: 7 november 2016

NeH blir ny samarbetspartner till Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017

“Det är med stor glädje vi kan meddela att NeH blir ytterligare en i raden av våra viktiga samarbetspartners i projektet Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017”, säger Tomas Hoszek, generalsekreterare på Lidingöloppet. Genom detta tillskott läggs ytterligare en pusselbit för att skapa ett fantastiskt evenemang den 25 mars 2017.

I ett arrangemang som detta med en stor löparskara i en “once-in-a-lifetime” upplevelse mitt i Stockholm kunna utveckla och skapa bra förutsättningar för ett lyckat och kvalitativt arrangemang krävs bra samarbete och leverantörskontakter och vi är mycket nöjda att i och med detta få ombord NeH som partner i projektet.

NeH kommer att tillföra mycket av sin kompetens inom profilprodukter och är den samarbetspartner vi behöver för att leverera ett framgångsrikt projekt. Vi är säkra på att NeH med sin inriktning och målsättning som totalleverantör och stora erfarenheter från evenemang inom sportsektorn kommer att lyckas väldigt bra i detta projekt. Vi kommer att ta del av deras design och logistikkompetens samt leverera kvalitativa produkter till våra deltagare genom NeH´s eget varumärke XRcise.

NeH kommer förutom profilprodukter även vara leverantör av banners, beachflaggor och en del övriga marknadsrelaterade produkter.

Peter Holm, VD på NeH Svenska AB säger “att NeH värdesätter avtalet väldigt högt och att det ska bli otroligt inspirerande och utmanande att få deltaga i ett evenemang som detta, samtidigt som vi ser detta som en väldigt bra start på ett långsiktigt samarbete framåt där vi kan jobba tillsammans i fler intressanta projekt.”

Lidingöloppet driver och genomför projektet Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017 som genomförs den 25 mars 2017 på en ca 8 km lång bana varav 6 kilometer är belägen under mark i den nya tunneln vid Citybanan. Loppet har plats för ca 40.000 löpare och starten går vid Karolinska Institutet och mål sker på Medborgarplatsen på Södermalm.

NeH Svenska AB är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många företag och idrottsförbund starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland. XRcise, ägt av NeH, designar och producerar funktionskläder med mycket god kvalitet för att möta de krav som elitidrottare har.
http://mediabank.neh.com/neh.com/press/tunnelrun-NeH.png
Kontakter

Tomas Hoszek
Lidingöloppet
Mobil: 070-513 44 88
E-post: tomas.Hoszek@lidingoloppet.se

Peter Holm
NeH Svenska AB
Mobil: 070-211 99 95
E-post: peter.holm@neh.com