Lediga tjänster

jan 2023

Web & IT ManagerKontakt

 • hr@neh.com
  Tel: 019-146000
  Nasta gård 1
  SE-702 27 ÖREBRO

Designer / Originalare

Vill du vara en del av ett av Nordens ledande profilföretag? NeH Svenska AB fortsätter att expandera och vi behöver nu förstärka vårt team med en driven Designer / Originalare till vårt kontor i Örebro. Vill du bli en del av NeH?

Vilka är vi?

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper våra kunder att öka sin försäljning och stärka sitt varumärke. Vi förser företag, förbund, evenemang och de flesta landslag med allt från unika match- och träningsställ, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer till exponeringsmaterial och LED-lösningar. Vi arbetar både med nationella och internationella kunder och strävar hela tiden att förse dem med hållbara lösningar.

Vi söker nu en person som vill vara med i vårt vinnande team och ständigt utveckla företagets erbjudande. Vårt huvudkontor ligger beläget på Nasta Herrgård i Örebro och vi har vår produktion och logistik placerad i Marieberg. På Nasta Herrgård finns även lokalen Studion där denna tjänst är placerad. Här arbetar design, produktutveckling och IT tillsammans.

Kort om tjänsten:

Vi söker nu ytterligare en kollega för att arbeta med våra designers. På avdelningen är det varierande arbetsuppgifter med uppgifter inom både original- & designarbeten, därav är vi öppna för ansökningar från dig som har erfarenhet av endera yrkesrollen eller båda. Vi har goda möjligheter att anpassa rollerna och arbetsfördelningen på avdelningen efter tänkt rekryterings kunskap/erfarenhet.

Genomgående sker arbetet ofta i ett högt tempo där det gäller att kunna arbeta både effektivt och kreativt.

Uppdragen är av varierande karaktär, allt från enskilda profilprodukter till större omprofileringar för stora kunder och kända varumärken. Exempel på arbetsuppgifter är att färdigställa tryckfärdiga filer, skapa korrektur/artwork samt arbeta fram koncept/presentationer. Även att branschen är dynamisk och att vi verkar inom flera olika affärsområden gör arbetsuppgifterna varierande.

Du är en stresstålig person som ska fungera väl i ett sammansvetsat team, samtidigt kräver tjänsten att du kan arbeta både noggrant och självgående med dina tilldelade arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har rätt inställning, samt gärna grundläggande kunskaper och intresse inom merchandise, design och kläder.

Kvalificerande är erfarenheter/utbildning inom:

 • Design och grafisk formgivning
 • Tryck- och printproduktion
 • Goda kunskaper inom Adobe Illustrator samt Adobe Photoshop
 • Flytande svenska i tal och skrift

Detta erbjuder vi dig:

 • Ett marknadsledande företag med välkända och etablerade kunder.
 • Du får arbeta med och representera bolagets varumärke och dess koncept.
 • Möjlighet till personlig utveckling och påverka Din egen karriär.
 • Bli delaktig i ett vinnande team.
 • Möjlighet till träning i anslutning till kontor.

Placeringsort: Örebro (kontoret Nasta Gård)
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-02-16
(Urvalsprocessen kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag).

Läs gärna mer om oss på www.neh.com.

Skicka in Ditt CV och personliga brev till hr@neh.com, finns portfolio på tidigare arbeten tar vi gärna mot även det. MÄRK din ansökan i ämnesfältet med "Designer/Originalare".

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: hr@neh.com

Länkar
www.neh.com