Vi bygger varumärken

NeH har utvecklat totallösningar för samtliga produktområden - ett ”one stop shop” för profilprodukter. Processen har designats för att effektivt optimera flexibilitet och skalfördelar, allt för att möta kundens mål och behov. För att kunna göra detta har NeH egna resurser i hela värdekedjan. Idag arbetar 50 medarbetare för att stärka våra kunders varumärken och vi finns representerade i Sverige, Norge, Danmark och Kina. Vi arbetar hela tiden på att göra detta med så liten miljöpåverkan som möjligt och att de som levererar tjänster till oss gör det etiskt korrekt enligt BSCI.

Vårt erbjudande

Lång erfarenhet nationellt och internationellt

Varumärket NeH har sedan det etablerades 1964 alltid legat framkant och genom kreativitet och innovation varit med att utveckla branschen. 1972 introducerade NeH den första promotion t-shirten i Sverige. 1978 lanserades de första supporterprodukterna genom ett partnerskap med Svenska fotbollsförbundet och samtidigt inleddes ett samarbete med Björn Borg som ledde till en försäljning av över 1 miljon pannband. Sedan mitten av 90-talet har NeH varit partner till de flesta stora evenegamngen i Norden. Parallellt har NeH utvecklat ett unikt koncept för sina företagskunder. Vill du veta mer?

Kontakta oss

Karta

NASTA HERRGÅRD

En samlad plats i kreativ miljö

NeH’s huvudkontor är beläget i centrala Örebro på Nasta Herrgård. Nasta Herrgård byggdes 1476 och den huvudsakliga expansionen av fastigheten slutfördes 1790-1821. Herrgården har ägts av Gustav Vasa 1527 - 1560, drottning Kristina 1632 - 1648 och flera andra prominenta personer. De k-märkta ägorna består av en huvudbyggnad där NeH har sitt kontor, två vingar och ett gammalt bränneri från 1600-talet. Infarten till fastigheten går via en stor allé och byggnaderna är omgivna av en vacker trädgård där Örebros äldsta träd planterades av drottning Kristina och det står kvar än idag. Lokalerna är omsorgsfullt renoverade i nära samarbete med Riksantikvariatet och arbetet prisbelönades.

Nasta
Nasta Herrgård

NeH's huvudkontor

Nasta
Nasta Herrgård

Vårt emblem för Nasta

Nasta
Nasta Herrgård

Showroom

UTSTÄLLNINGAR PÅ NASTA HERRGÅRD

Välkommen till våra showroom

Vi har samlat flera utställningar på Nasta Herrgård för att i den kreativa miljön inspirera våra kunder. I huvudbyggnaden finns våra stora utställning som visar bredden på vårt erbjudande. I grannbyggnaden har vi byggt upp en utställning med alla våra evenemangs- och exponeringsmöjligheter. NeH har utvecklat en hyr- och evenemangstjänst där NeH lagerhåller all evenemangsmaterial, säkerställer att det är fräscht och helt samt sköter all logistik av material till och från evenemanget. Många av våra kunder investerar i hälsa och för att tillgodose detta behov har NeH egna varumärken, XRcise och Elevate, med god kvalitet till attraktiva prispunkter. I vår sista utställning på Nasta Herrgård visar vi våra funktionsprodukter och hur vissa av våra landslag använder dem när de representerar Sverige.

NeH STOCKHOLM

Möteslokaler och showroom i centrala Stockholm

NeH har kontors och möteslokaler i en 250 kvm stor showroom miljö på Skeppargatan i Stockholm. Här visar vi ett urval av produkter i en inspirerande miljö. Kontoret har alla moderniteter och passar bra för både små och stora kreativa workshops när nya kollektioner skall tas fram och koncept utvecklas. Med modern mötesteknik kan vi snabbt koppla upp oss mot våra designers och produktionsenheter för att justera original och följa förändringar i realtid. Det centrala läget gör det lätt att samla grupper som kommer från olika delar av staden och landet.

NeH LABS ÖREBRO

Vårt egna team för design- och produktutveckling

Vårt egna team för design- och produktutveckling NeH’s kunder efterfrågar snabbare uppdatering av webbutiker, skräddarsydda produktlösningar, mer frekventa uppdateringar av sortiment och snabbare leveranser av anpassade produkter. För att tillgodose dessa behov har NeH samlat affärsutveckling, design och inköp under ett tak. NeH LABS kan därigenom med egna resurser möta den efterfrågan. Ett viktigt steg för att kunna göra det var att bygga ut en produktion- och designstudio där man effektivt kan säkerställa produktioner med hög kvalitet på kort tid. Studion som är modernt utrustad med senaste teknik ligger på samma plats som kundansvariga och säljare, vilket minimerar ledtider och möjliggör snabba effektiva produktutvecklingar.

LEDANDE I BRANSCHEN

NeH Produktion & Logistikcenter

NeH har ett av nordens ledande integrerade produktions- och logistikcenter. Vi har 5000 m2 lager och en effektiv distributionsenhet. Till det har vi lagt en stor maskinpark som har 10 olika trycktekniker och senaste brodyrmaskinerna. Denna kombination möjliggör vår unika On-Demand tjänst kan vi erbjuda produktion mot order baserat på ett brett sortiment av profilprodukter med korta ledtider. Med egen produktionskapacitet kan NeH också optimera utbudet från en finansiell synvinkel genom att kombinera långa serier med låg kostnad per enhet men med mer kapitalbindning och korta serier med högre kostnad per enhet men utan ekonomisk risk.

NeH Produktion & Logistikcenter

5000m2

NeH Produktion & Logistikcenter

Över 4000 pallplatser

NeH Produktion & Logistikcenter

Brodyr

NeH Produktion & Logistikcenter

10 trycksätt

NeH Produktion & Logistikcenter

Centrala Örebro

NeH Produktion & Logistikcenter

Egna transporter

Företagskunder

Förbund

Evenemang