NeH levererar tröjorna till alla Blodomloppslöpare

Pressmeddelande den 17 juni 2014

 

Blodomloppet är ett viktigt evenemang som stödjer och uppmuntrar oss alla till att ge blod. Blodomloppet har stora behov av profilprodukter och skyltar och har valt NeH som leverantör av samtliga produkter inom dessa områden.

 

I år genomförs 14 blodomlopp och NeH kommer att förutom att leverera alla produkter också ansvara för all logistik kring evenemangen gällande skyltar. Avtalet sträcker sig över 3 år till en början, men båda parter avser att förlänga det om samarbetet fungerar väl.

 

Blodomloppets huvudsponsor, ICA, är dessutom kund till NeH och på deras uppdrag skall NeH stärka Blodomloppets profil tillsammans med ICA för att öka genom slaget för alla inblandade parter.

 

“Att hjälpa Blodomloppet känns viktigt för oss på NeH. Det är ett initiativ som ger fokus på ett för sjukvården kritiskt område, att ha blod för alla situationer”, säger Peter Holm, VD på NeH.

 

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många företag starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.

 

För mer information, vänligen kontakta:

NeH: Peter Holm, VD, 070-211 9995     (www.neh.com)

This web site was created by NeH 2017 © All rights reserved NeH Svenska AB, Nasta Herrgård, 702 27 Örebro, +46(0)19-14 60 00, info@neh.com