NeH vald till profilproduktleverantör av Scandic

Pressmeddelande den 20 december 2014

 

Scandic och NeH har sedan ett par år arbetat tillsammans vid evenemang som båda var involverade i. Under denna tid har banden stärkts och Scandic har nu valt NeH som leverantör av profilprodukter till hela koncernen.

 

Scandic har ett brett behov av produkter och ofta måste de reagera snabbt på markandens förändringar inom den konkurrensutsatta hotellbranschen. Utöver NeH’s gedigna evenemangserfarenhet var det NeH’s möjlighet till snabba leveranser via sin produktions- och logistikfunktion i egen regi och OnDemand tjänst för att minimiera lagernivåerna som var viktiga för beslutet att bredda samarbetet med NeH.

 

“Det var mycket meriterande att Scandic valde oss som leverantör av profilprodukter. Vi ser många möjligheter att hjälpa dem stärka sin position på hotellmarknaden”, säger Peter Holm, VD på NeH.

 

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många företag starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.

 

För mer information, vänligen kontakta:

NeH: Peter Holm, VD, 070-211 9995     (www.neh.com)

This web site was created by NeH 2017 © All rights reserved NeH Svenska AB, Nasta Herrgård, 702 27 Örebro, +46(0)19-14 60 00, info@neh.com